joi, 17 ianuarie 2013

Amintiri - La un pahar de vorba


Cam pana in 5 ani asa am invatat sa ascund ce stric. Rupeam capete de papusi si remorci de camionete, apoi le ascundeam in deplina nadejde sub covor.

*mama le gasea la aproximativ 2 minute dupa ce intra in casa. Nici in ziua de azi, nu am aflat cine ma turna.



Cam pana in 10 ani am invatat ca la joaca, prin garduri si copaci se rup doar pantalonii buni, curati, eventual noi si de mers la scoala. Preferabil cat inca esti la ore.

* imaginea mamei cand prezentam tragicul eveniment intr-o ambuscada de circumstante tulburatoare... priceless. Cred ca atunci, ea a patentat expresia sprancenei ridicate.




Cam pana la 15 ani am invatat o lectie esentiala in viata: daca si numai daca lui x ii place de y, atunci este absolut logic si necesar ca lui y sa ii placa de z, astfel, lui z sa ii placa de w si cu o posibilitate ametitoare, lui w sa ii placa de x.
*Supranumita si axioma cercului de prieteni.
                                                                                                                                                                                                                                 

Cam pana la 20 de ani am invatat ca mai nimic din ce zboara nu se mananca, dar atat bucuriile cat si tristetile se pot bea. De asemenea un pahar, nu vine niciodata singur si categoric dezvolta cele  mai irefutabile talente.

*nota catre sine: Intotdeauna sa faci cand esti treaz ceea ce ai spus ca vei face cand erai beat. In felul asta vei invata sa iti tii gura. Ernest Hemingway


Cam pana la 25 de ani am invatat ca mama lui Murphy nu l-a batut suficient cat era mic, plus din lipsa de acordare atentie/ afectiune, omu' a bagat niste legi care se aplica cu nesimtire per capita. Din pricina acestor legi, concluzia mea este ca rezolvarea unei probleme NU se face IN VECI SI PURUREA fara o injuratura, o gluma deplasata sau un ranjet de colectie. :D

*Din clasici:

            "Singura data cand poarta se inchide singura e atunci cand ai lasat cheile pe dinauntru". (Legea Futuipastelemasiidecheie)

          "Cand ai miinile pline de unsoare incepe sa te gadile nasul". (Legea Nasuvreauntura )

          "Cand ti se pare ca totul merge foarte bine... e pentru ca ai trecut cu vederea ceva 
important...". ( Legea imitragpalme)

           "Vei ajunge fugind la telefon exact cat sa mai auzi cum cineva inchide receptorul". (Legea ghicicineafost)

           "Orice corp omenesc scufundat intr-o cada facand o baie relaxanta cu spuma face sa sune telefonul! ". (legea cinedracusunaloraasta)

           "Orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune soneria de la intrare!". (Legea nicisamacacinlinistenupot)

           "Viteza vantului creste direct proportional cu pretul coafurii recent facute!". (Legea chelulnuseagita)

          "Daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult... Nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect! ". (legea samibagpiciorul)

"Mereu cand ajungi punctual nu va fi nimeni sa te vada, dar cand intirzii doar 5 minute... vor fi toti deja prezenti... si toti se vor uita la ceas si vor clatina din cap! (Legea namaripilapicioare)


Cam pana la 30 de ani.... am invatat  ca.... viata de abia incepe....si ca ai trait degeaba daca nu te-a prins nimeni facand sex in locuri publice,
 daca nu ai macar 3 povesti pe care sa nu le poti povesti copiilor in veci, daca soacra nu a schimbat 5 culori la fata cand a intrat peste tine facand sex, sau daca nu te-au impiedicat sa iti implinesti fantezia ....minore si amuzante"accidente de munca".


2 comentarii:

  1. 1. genial!
    2. inca nu ai 30...
    3. mai e o lege cu spalatul masinii: intotdeauna la scurt timp de la iesirea din spalatorie vine o ploicica din aia mica, cat sa-ti prafuiasca masina, cu urme de stropi

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. :)) cu pasi mici catre un blog mai "mare"
    2. si cand voi avea 30 de ani vor urma 29, 28, 27 :))
    3. corect. se numeste (Legea doaroflescaiala)

    RăspundețiȘtergere