miercuri, 30 ianuarie 2013

Cand enumeri, cum te numeri?

Azi dau o mana buna de lucru psihanalistilor. Am chef de joaca. Un pic de vorba, cu mintea ta cea rece, sa o fierbem impreuna. Pentru multi descoperirea de a asocia cifrelor, litere sau simboluri pentru a fi mai usor de retinut, nu este o inventie tocmai noua.  Astfel asocierea este o trimitere destul de buna spre medicul specialist care ar trebui sa te consulte. Ma gandesc... numerele spun multe despre tine, dar mai ales in corelatie cu ce te marcheaza mai bine.
                                              
1 il asociez mereu cu Asul  de trefla. Oricat de bun ai fi...fara noroc in viata... sa fim seriosi...oricum esti doar paiata.


2 merge la fix cu Perechea de sosete, ca nu prea are sens singura.Un Yin si Yang care se iubesc in masina de spalat.

3 sunt Cei trei muschetari/ craii de curtea veche/ Trei doamne si toti trei. Cartile care m-au hranit in momente diferite ale vietii, cand mancarea nu era suficienta pentru stomacul meu 3D.

4 il asociez cu timpul, ciclul perfect din cauza celor 4 anotimpuri  care iti macina din viata si zambete si sambete si tristeti si poveti.

5 nu ma trimite la degetele de la mana, dar sincer vorbind merge direct la tinta, ca un bullseye.


6 nu pot decat sa il trimit langa 9, dar pentru ca ar insemna sa trisez prin sex sau sa devin confuza daca asociez cifra cu alte cifre.... am sa leg 6 de corona. respectiv de un six pack.




7  sunt minuni ale lumii/ continente/ pacate capitale/ colt 9 mm. Numarul meu favorit, nu ma pot abtine doar la o alegere .


8         Ciocolata "After 8 "                 



9 Vieti in Fiecare zi.



0 sarutul paharului meu plin.cele mai dulci buze si cel mai amar venin.



Daca pentru altii conteaza.... in numerologie....1 reprezinta creatorul agresiv, 2 - sustinatorul feminin, 3 – tanarul artist talentat,4-disciplinatul puternic, 5-aventurosul iubitor de libertate, 6-un protector loial si iubitor, 7-intuitie sarcasm si introspectie,8 -leaderul autoritar, 9 aristocratul sofisticat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu