joi, 25 iulie 2013

SEX- Sentimente Exonerate de Xenon

         Cand pulsul incepe sa imi accelereze precum un tren de mare viteza pe o cale ferata ce functioneaza pe baza principiului levitatiei magnetice... Cand simt ca expir aburi care ard tot pe o raza de un metru in fata mea... Cand privirea mea taie  prin sticla si beton...Cand  buzele mi se topesc si mintea imi ingheata 20 de ore din 24 la un singur lucru.... Stiu ca este vara... Si iar mi s-au urcat hormonii la cap...aproape de limita in care m-as incadra la capitolul viol... Autocontrolul devine o provocare sadica. 
        Victimele colaterale se transforma in ingeri in fata fanteziilor extravagante. Ma sufoc si simt ca raman fara gheata in incercarea de a stavili monstrul. Imi place sa ma joc cu prada, sa ii ofer confort, siguranta si linistea dinaintea furtunii, apoi sa pun in scena spectacolul. piesa cu piesa, scena cu scena, cadru dupa cadru. Nimic nu este regizat, mereu spontan si altfel, tocmai pentru ca nu imi place sa pierd timpul cu dubluri are sentimentelor, ale senzatiilor. 
      Probabil undeva in cartile de medicina exista  si o boala cu trasaturile descrise. O boala din care se moare de placere. Nou si intens, curios si provocator, fluid si natural. Cand poti transpune mai bine perceptiile in sex? Cand descatusezi si sentimente sau cand te detasezi de astfel de ingrediente?




XÉNON s. m. Element din grupul gazelor nobile, incolor și inodor, care se găsește în atmosferă în cantități foarte mici. – Fr. xénon. 

Dragostea este un gaz nobil. In 95% dintre cazuri sexul pentru mine a fost din dragoste, prin dragoste. Resimt imaginile precum un accelerator si finalul in majoritatea cazurilor, supersonic. Au fost si momente insa, cand dragostea inabusea sexul, iar echilibrul se restabilea fara prea mari surprize, calm, boem si melodios. Sentimentele dupa parerea mea, amplifica starea de "betie senzoriala" insa le consuma mult mai rapid.... cerand mereu si un al doilea... pahar...

EXONERÁ, exonerez, vb. I. Tranz. (Rar) A scuti pe cineva, total sau parțial, de o datorie, de o obligație, de o sarcină. – Din fr.exonérer, lat. exonerare. 


Placerea fizica pura incepe in creier si extrapoleaza in organism prin toti centrii nervosi. Imaginea iti umple trupul din fir a par doar prin ceea ce prezumtiv iti formezi ca asteptare. Ca la ruleta, poti castiga sau pierde mana mizata. Senzatia dureaza mai mult doar din pricina preludiului si tensiunii sexuale amanate. Insa de cele mai multe ori este mai ireala senzatia  decat atunci cand te implici emotional. Poate deveni sec, fad si fortat... si nu in sensul bun... cu toate astea alteori... lumea ti se mai rastoarna cu susul in jos...

SENTIMÉNT, sentimente, s. n. 1. Proces afectiv specific uman, care exprimă atitudinea omului față de realitate; simțământ. ♦ Afecțiune. 2. Facultatea de a simți, de a cunoaște, de a aprecia ceva; conștiință. ♦ Credință, impresie intimă; convingere. Avea sentimentul că l-a mai văzut undeva. [Var.: (înv.simtimént s. n.] – Din fr. sentiment. 

Apreciez ingeniozitatea oamenilor de a-si manifesta sentimentele. De a oferi si de a primi fara  garantie. Apreciez omenia si cu atat mai mult capacitatea de a te autodepasi pe toate planurile. Apreciez sentimentul care ti-l lasa un vin bun, o muzica buna, un sarut  pe sira spinarii si degetele pierdute peste piele. Am constiinta unui zambet si multumesc celor care mi l-au indus intr-o revelatie a placerii. Cu ochii inchisi si respiratia intretaiata sau cu privirea acvilina si buzele intredeschise, ma inclin in fata marilor senzatii efemere.

SEX pana la ultima picatura din medicamentul ce niciodata nu te vindeca.

2 comentarii:

  1. "O boala din care se moare de placere. Nou si intens, curios si provocator, fluid si natural. Cand poti transpune mai bine perceptiile in sex?" Ce fain scris. Blogul n-are și o pagină de FB? Ar fi mai ușor de urmărit postările :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru aprecieri :) si la sugesia ta, am deschis si o pagina de fb pentru blog. :) enjoy ;)

    RăspundețiȘtergere